Glampi från Töltrider

Pris:
16 900 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1124372
Delbetala från 780 kr/mån Mer info
Antal:
Kommentar till butiken:
Vår storsäljare Glampi!
Enkelkåpad sadel med mjuka knästöd som samtidigt stöder och optimerar ryttarens sits och balans. Sätet är medeldjupt och stödet mycket bra. Hästen får en bra rörelsefrihet med den flexibla bommen, den breda kanalen och goda ryggfriheten. Sju olika bomvidder i samma sadel tack vare x-change systemet.

Gampisadeln är utvecklad efter Bikar sadeln men mera framtagen för en häst med medel till rakare rygg till skillnad mot Bikar som passar en mera svängd rygg. Glampi ger en stor rörelsefrihet för framdelen på hästen, ligger bra och flexibelt med en bra anläggningsyta. Fördelar trycket bra över hästens rygg och ryttaren får en stabil sits utan att sitta fast med de nya knästöden. Rekomenderas varmt för de flesta typer av hästar med en försmak för femgångshästar.

Finns i 16,5, 17, 17,5 och 18 tum och kan specialbeställas med flera olika knästöd, dubbelkåpa, exklusivare läder och skruv för snabbare justering av bomvidden och färgade kantband. Dubbelkåpa 1500 kr, annnat knästöd 500 kr och färgat kantband 200 kr.

Standard är med knästödet på bilden samt helt svart, den röda linjen på bilden är ett tillval. Pris standard Glampi 16900 kr.

Specialbeställda sadlar, alltså sadlar vi ej lagerför går ej att lämna tillbaka. Det är tex udda storlekar (t ex original 16.5 tum), ullstoppade sadlar, exlusiva varianter eller annat förutom orginal. Vi kommer även ta ut en handpenning i förväg innan vi beställer sadlar.


Ring 070-8812183 Elin el Anna 0708-165915 för mer info.