Vals från Töltrider

Pris:
21 200 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1704381
Delbetala från 978 kr/mån Mer info
Antal:
Vals är Töltriders senaste sadel utveckald från Byr som är designad av Vigdis Matthiasdóttir. Sadeln är designad med en ny bom som är smalare, för att passa ryttare med ett smalare bäcken bättre. Vals ger en väldigt close kontakt med hästen, har goda knästöd och medium djupt säte. Sadeln är gjord av slipat oxskinn av bästa kvaitet, som är mera hållbart än för exempel kalvskinn. Lädret är därmed väldigt mjukt och har en antiglid effekt, som ger en komfortabel upplevelse för både häst och ryttare. Sadeln har x-change system som gör det lätt att tillpassa till varje enskild häst.

Orginalmodellen är med enkelkåpa och latexstoppning samt i helt svart men går att beställa med dubbla kåpor 1500 kr, ullstoppning 1000 kr samt färgade kantband 200 kr. Finns i storlekarna 17, 17,5 och 18 tum och bomvidd 24-30. Den stora skillanden mellan Byr och Vals är att panelerna planats ut och kanalen vidgats lite mera så att den passar den mindre takformade hästen ännu bättre. Sadeln på bilden är ullstoppad därav de extra sömmarna på bossorna. Pris i orginalutförande 21200 kr.

OBS! Specialbeställda sadlar, så som ullstoppade eller annat utöver orginal går ej att lämna tillbaka. Vi kommer även att ta ut en handpenning innan vi skickar beställning till fabriken. Hör med oss vad som gäller innan du beställer.